Återgång till campus 30 augusti - men inte på allt!

2021-01-07

Efter lång tid av distansundervisning återgår Institutionen för moderna språk till campusundervisning från och med höstterminens första dag, den 30 augusti 2021. Men det finns en del undantag!

På de allra flesta campuskurser vid institutionen kommer vi nu att ha undervisningen på plats här i Engelska parken Humanistiskt centrum. Men det blir ingen total återgång till campus - på vissa delkurser har vi undervisning på nätet (Zoom) åtminstone under september. Hur det blir sedan får vi se - pandemins utveckling är inte lätt att förutsäga.

Håll därför regelbunden koll på ditt schema, för det kan bli plötsliga schemaändringar. Det kan till exempel hända att fler lektioner måste flyttas till Zoom eller till större lektionssalar, och det kan även hända att vi blir tvungna att byta tid på vissa lektioner för att få tillgång till tillräckligt stora lektionssalar.

Senast uppdaterad: 2021-09-14